• Аксесуари
      • Шапки, кепки та капелюхи
    • Аксесуари
      • Шапки, кепки та капелюхи

Колекція New Era New York Yankees

Кількість товарів: 2
Від найновішого
Стать
Розмір
Бренд
Колір
Ціна
New Era - Кепка New York Yankees 11579473-khaki
New Era - Кепка New York Yankees
1319 грн
New Era - Кепка New York Yankees 11588491-blk
New Era - Кепка New York Yankees
999 грн

Кепки, бейсболки, світшоти з колекції New York Yankees оцінять шанувальники спортивної та вуличної моди, стрістайлу, перш за все скейтбордисти. Тим паче, що на одязі зображено лого найвідомішої й найтитулованішої  бейсбольної команди США – New York Yankees, назва якої давно стала символом моди.

New York Yankees: виробник

Офіційний виробник New York Yankees – компанія New Era Cap Company, Inc., що у 1993 р. отримала ексклюзивну ліцензію на створення бейсбольних аксесуарів для усіх команд Major League Baseball (MLB). Найпопулярніша продукція бренду – New Era кепки та бейсболки, що носять не тільки вболівальники, коли грає улюблена команда, але й як модний аксесуар. 

Кепки New York Yankees: особливості 

Головні убори з емблемою NY – найпопулярніші та найвпізнаваніші у світі. В колекції представлені різні силуети, зокрема 9Fifty, 9Forty, 59Fifty. Моделі NY доступні у багатьох варіантах та кольорах, переважно з вигнутим козирком. 

Cap New Era New York не лише захищають від сонця та вітру, але й дозволяють створити яскравий образ, підкреслити індивідуальність та стиль. Завдяки якісному матеріалу, крою, правильній посадці вони привабливо виглядають, пасують практично усім. Бейсболки легко регулюються за розмірами голови, сидять щільно, проте не здавлюють,  дуже зручні. Шви якісні, нитки не стирчать, криві лінії відсутні.

NY Yankees: тканина

Кепки з колекції NY виробляють переважно з бавовни та поліестеру. Бейсболка може бути зробленою з цільної натуральної тканини, або мати у задній частині сітчастий матеріал, що забезпечує якісну вентиляцію, запобігає перегріву голови. Це робить кепки NY зручними для довгих прогулянок, вуличних тренувань.

New Era New York Yankees: логотипи

Спереду можна побачити вишитий логотип бейсбольної команди – літера Y накладається на N. Передній шов розділяє емблему на дві рівні частини. Збоку знаходиться вишитий прапор NE® розміром 2,54 на 1,8 см. Усередині кепки, вздовж швів іноді можна побачити брендовані смуги з емблемою та назвою бренду, інколи моделі (напр.,  9Forty). 

Деякі кепки мають на козирку сріблясто-чорну емблему бренду, що знаходиться у середині овалу. На ній можна прочитати назву NEW ERA ADJUSTABLE.

New York Yankees: люверси

Усі кепки New Era New York Yankees, крім сітчастих, мають люверси – отвори для вентиляції. Вони дуже добре й акуратно оброблені.

Регулювання розміру

Розмір бейсболки New Era New York легко регулюється завдяки ремінцю у задній частині. В залежності від моделі, це може бути:

  • Пластиковий ремінець, що має 7 кнопок.
  • Тканинний ремінець з металевою пряжкою, на якій зображена емблема бренду. Ремінець треба через неї пропустити й зафіксувати бажаний розмір.

Який би варіант не обрали, фіксація дуже надійна, ремінець не зміщується. Ви можете бути впевнені, що кепка ідеально сидітиме на голові весь день, вам буде зручно й комфортно.

Інші товари New Era

В колекції New York Yankees можна побачити не лише стильні кепки, бейсболки, але й спортивні светри, футболки, толстовки, куртки, шорти, пуловер. З одягом та головними уборами інших колекцій New Era ви також можете ознайомитись на нашому сайті.

Ми працюємо безпосередньо з виробником, тому продаємо лише оригінальну продукцію, якість якої поза сумнівом. В асортименті PRM є  дитячі, чоловічі, кепки New Era жіночі на будь-який смак та розмір. Відкривайте каталог, ознайомлюйтесь й обирайте!